Anonim

Pentafoni autor Robert Stadler

Kujundaja Robert Stadleri Pentaphone on mobiiltelefonide kasutajatele mõeldud riputatud kabiin, mis isoleerib helistaja avalikus ruumis valitsevast keskkonnamürast.

See on üks paljudest erinevate kunstnike ja disainerite töödest, mis moodustavad avamisnäituse Kopenhaagenis uues Karriere baaris, mis avatakse 15. novembril.

Karriere on loonud kunstnik Jeppe Hein ja tema õde, ööklubi juhataja Lærke Hein. Kopenhaageni lihapakkimispiirkonnas asuv kohvik / restoran / baar eksponeerib rahvusvaheliste kunstnike kohapealseid töid.

Karriere Bari pressiteade on järgmine:

-

Karriere - kaasaegse kunsti ja seltsielu avamine Kopenhaagenis

Ülal: Michael Elmgreen ja Ingar Dragset's Karriere. (Neoon)

Kunst, toit ja kokteilid on ühendatud ainulaadses eksperimentaalses kohvikus / restoranis / baaris, mille nimi on Karriere. Juhtivate rahvusvaheliste kunstnike uued teosed määratlevad koha kujunduse ja funktsioonid. Külalised saavad väljakutse suurejooneliste kergete objektidega (Olafur Eliasson), baariletiga, mis liigub aeglaselt küljelt küljele (Jeppe Hein), Karriere ees oleval väljakul kahesuunalise peeglist tehtud skulptuur perforeeritud roostevabast terasest (Dan Graham ) jne.

Ülal: Olafur Eliassoni riiklik karjäärilamp

Karriere pakub avalikkusele uue kunstikunsti, rõhuasetusega kogemustele ja suhtlusele, teoste otsese kaasamise kaudu. Kohviku / restorani / baari kontekst on muuseumide ja kunstisaalide alternatiivina mitteametlik ja sotsiaalselt pingevaba keskkond kunstielamuse saamiseks.

Ülal: Tatoo Jeppe'il ja Lærke Hein: mõned sõnad laste vahel Douglas Gordon

Kohvik / restoran / baar ja üritused:

Koht on avatud varahommikust hilisõhtuni, köögiga pakutakse hommikusööki, lõunasööki ja õhtusööki, mis põhineb peamiselt ökoloogilistel toodetel. Öösel kokteilibaariks ümberkujundamisel toimub seal kontsertide, dj-de, kunstnike vestluste, etenduste ja linastuste kava.

Sõltumatu ajaleht ilmub 29. novembril, et arutada kaasaegse kunsti ja kultuuri suundumusi. Ajaleht antakse välja kord kvartalis, tasuta, kakskeelsena (taani / inglise keeles) ja see on saadaval Walther Koenigi raamatupoodides Saksamaal ja Inglismaal, aga ka kõigil suurematel kunstinäitustel kogu maailmas.

Lihapakkimispiirkond Karriere avab Kopenhaagenis Vesterburis endiselt aktiivses lihapakkimispiirkonnas 680 ruutmeetri suuruses endises lihunikehallis. Piirkond on tuntud oma ööelu ja punaste tulede linnaosa poolest. Ideed taga ajavad ameeriklased Jeppe Hein ja tema õde restoranipidaja Lærke Hein on Karriere'i liikumapanev jõud.

Jeppe Hein (s. 1973) sai hariduse Taani Kuninglikus Kunstiakadeemias ja Städel Hochschule für Bildende Künstes Frankfurdis. Ta on eksponeerinud paljudel kohtadel Taanis ja välismaal, sealhulgas PS1 MoMA New Yorgis, Pompidou keskus Pariisis, Stateni muuseum Kunst Kopenhaagenis ja Biennalen Veneetsias.

Lærke Heinil (s. 1982) on laialdased kogemused baaride, restoranide ja ööklubide juhatajana. Viimase kahe aasta jooksul on ta juhtinud ühte Kopenhaageni juhtivat ja eksklusiivseimat ööklubi.

Kunstnikud:

Osalevad kunstnikud, kes kuuluvad oma ala parimate hulka, annavad kõik oma panuse uute saidispetsiifiliste kunstiteostega: Franz Ackermann (GER), Kristoffer Akselbo (DK), AVPD (DK), Kenneth Balfelt (DK), Bank & Rau (DK), Massimo Bartolini (ITA), Monica Bonvicini (ITA), George Bures Miller / Janet Cardiff (CAN) Maurizio Cattelan (ITA), Gardar Eide Einarsson (NOR), Olafur Eliasson (DK / ICE), Michael Elmgreen ja Ingar Dragset (DK / NOR) ), Ceal Floyer (ENG), FOS (DK), Alicia Framis (SPA), Dan Graham (USA), Tue Greenfort (DK), Douglas Gordon (ENG), Natascha Sadr Haghighian (IRAN), Carl Michael von Hausswolff (SWE) ) Jeppe Hein (DK), Carsten Höller (GER), Jesper Just (DK), Ernesto Neto (BRA), Dan Peterman (USA), Tino Sehgal (ENG), Tomas Saraceno (ARG), Robert Stadler (FRA), Claude El Skorrari (INT), Simon Starling (ENG), Rirkrit Tiravanija (THAI / USA) ja Johannes Wohnseifer (GER).