Anonim

Torafu arhitektide Kiriko pudelid

Tokyo disaininädal: siin on Torafu arhitektide neljas projekt. Kiriko pudeliprojekti eesmärk on taaselustada Jaapani iidset meisterlikkust, kasutades klaasilõikamistehnikat, et muuta igapäevaseid klaasnõusid peeneks.

Vaadake veel Torafu projekte Dezeenil: Nike Air Force 1, Boolean, Yokohama maja

Järgmine tekst on pärit Koichi Suzonost ja Shinya Kamurost Torafust:

-

Kiriko pudel on valmistatud koostöös lõigatud klaasi käsitöölise Tadayuki Okuboga. Kollektsioonis vaadeldakse tuttavaid klaaspudeleid, kasutades tavapärast klaasilõikamistehnikat, mida nüüd peetakse sümboliks.

Kaela ümber kalaskaalamustriga sojakastmepott, piimapudelile, mille ümber on graveeringuga ümber vedeliku tasapind, ja veel ühele spetsiaalset lõikamistehnikat kasutavale lehmamustriga piimapudelile, keermest sirutuvale spiraalmustriga veinipudel pudelikork pudeli korpuse juurde, aukuga vürtspudel pühade partiide loosimiseks. Asjad, mida söögitoas iga päev näete, nagu sojakastmepotid, piima- ja veinipudelid, sündisid uuesti klaasist kunstilise käsitöö abil. Nii väike muudatus tuttavas vaatepildis rikastab meie elu.

Edo Isho oli näituseprojekt, mille koostasid loojad, lootes Jaapani traditsioonilise käsitöö käsitööliste ja tööriistade elavnemist ning vaimu, mida on edo-ajast alates andnud. Kujundasime galeriis Le Bain toimuva kuuepäevase näituse ülesehituse ja ka väljapanekud.