Anonim

Qwerty River võttis Secco ringlussevõetud klaviatuurid

Tokyo disaininädal: Qwerty River on kogutud objektid, mis on valmistatud taastatud klaviatuuriklahvidest. Soome disainikollektiivi SECCO võtmehoidjaid, juuksesidemeid ja mobiiltelefonide rihmasid näidati selle kuu alguses Tokyos Design Tide'is.

Secco on disainerite, tootjate, materjalide kogujate ja taaskasutajate professionaalne võrgustik, mille ühine eesmärk on taaskasutatud tehnoloogiatoodete taaskasutamine jätkusuutlike ja kestvate objektide valmistamiseks. Ülalt, ülevalt ja alt: Qwerty juuksepael ja võtmehoidjad Taru Norberilt

Projekt on osa Secco aarded Wastelandi sarjast, mis leiab kasutusest kõrvaldatud esemete jaoks, nagu autorehvide sisekummid, pesumasinate trummid, LP-plaadid ja elektroonilised komponendid, uusi kasutusvõimalusi. Uued ideed on inspireeritud kasutatud materjalide omadustest. Projekt on osa Secco aardejäätmete seeriast, mis leiab uusi kasutusvõimalusi kasutuselt kõrvaldatud toodetele, nagu autorehvide sisekummid, pesumasina trummid, LP-plaadid ja elektroonilised komponendid. Uued ideed on inspireeritud kasutatud materjalide omadustest.

Siin on mõni disainerite tekst:

-

Secco sündis elektrooniliste jäätmete ajastul Wastelandis, väikeses külas Kummimägede vahelises orus. Silmaringil saate lihtsalt teha välja hiiglaslikud Arvutimäed, kus Qwerty jõgi jookseb. Küla ümbritseva metsa servas on LP-tornid, mis ulatuvad valgete pilvede poole. Tornide ülaosast avaneb lummav vaade üle Wastelandi.

Seikluslikul teekonnal kohtub Secco kogujate, produtsentide ja leiutajate hõimudega. Secco missioon on viia need hõimud kokku ja nende abiga muuta kasutatud materjalid funky-kujundustoodeteks ja avastada aardeid, mida keegi pole kunagi varem näinud.

Meie tooraine hangitakse erinevatest jäätmete kogumis- ja taaskasutusettevõtetest. Paljud neist on sotsiaalsed ettevõtted, kes soovivad võtta tööle pikaajalisi töötuid, puuetega inimesi või sisserändajaid. Samuti osalevad nad meie tootearenduses ja materjali edasises töötlemises. Iga tootmisetapp viiakse ökoloogilisest ja kvaliteedist lähtuvalt läbi võimalikult säästval viisil. Meie tooted on enamasti käsitööna valmistatud.