Anonim

Anke Weiss pakendivalgustid

Hollandi disaininädal: disainer Anke Weiss on loonud kasutatud toidu- ja joogipakenditest tulede sarja.

Weiss jälgib pakendil olevaid mustreid ja teksti sadade nööpnõeltega, mis võimaldavad valgust läbi paista.

Tulesid eksponeeriti eelmisel kuul Hollandi disaininädalal Eindhovenis asuvas söögikohas Eat Drink Design.

Värskendus 20/11/07: Weiss saatis meile just projekti kohta lisateavet. Siin see on:

-

Pakendivalgustid näitavad masstoote muutumist ainulaadseks. Individuaalse kohanemise kaudu saab toodete, näiteks mahla, küpsiste või seebi pakendamine uue eesmärgi. Pakendist (mille eesmärk on toetada selle sisu müüki) saab toode ise. See jääb ellu punktis, kus see tavaliselt muutub prügiks.

Pakendi kujunduses kasutatud elemendid, mis kutsuvad esile tarbija emotsioonid ja soovid, eraldatakse ja graafika valitud osad on esile tõstetud. Sümbolid, sõnad ja kujunduse ülesehitus kasutavad sügavalt juurdunud vaimseid tundeid ja alateadlikke igatsusi. Pakend ületab selle algset konteksti ja saavutab pühamu või ikooni sära.