Anonim

IPost Building by studiobv36

Itaalias studiobv36 tegutsev arhitekt Daniele Durante on Itaalia postiteenistuse jaoks kavandanud Roomas uue peakorteri.

Pikad mahud virnastatakse etapiviisiliselt, moodustades fassaadi suurte osade varjamiseks konsoolsektsioonid.

Valgust peegeldavad kolmnurksete perforeeringuga valged polükarbonaatpaneelid, mis fassaadi klaasikihtide vahele pannakse.

Seal on neli erinevat erineva tihedusega mustrit kogu hoone pinnal.

IPost Buildinguks nimetatud kaheksakorruselises projektis töötab 600 töötajat.

Ehitustööd peaksid algama 2011. aasta jaanuaris.

Allpool olev tekst on pärit arhitektilt:

IPOSTI PEAKORRADE EHITUS

Projekti peamine lähtepunkt on selle tugev seos piirkonna linnastumisega ja lähedus suure tihedusega plokile, sealhulgas Telecomi hoone.

Need suhted on tõuganud projekti idee dialoogi pidamiseks linnamõõtmega, muutes hoone "perspektiivplokkiks", millel on tugev plastiline mõju.

Ploki valikut määravad täpsed linnajoondused, mille abil linnale avanedes ja pikenedes püüdsime suletud objektist pärit linnaplokki teisendada muutuvate tasapinnaliste elementide erinevaks vertikaalseks järjestuseks.

Hoone koosneb kaheksast lineaarses mahus mahust, mis on paigutatud ühele.

Via Semeria põhifassaad on varjutatud väljaulatuvate mahtudega.

Päikeseekspositsiooni kontrollib konkreetne tehnoloogiline süsteem.

Iga klaasfassaad koosneb kolmest klaaskihist, kahe klaaspaneeli vahelisest kihist leiame spetsiaalse kolmnurksest maatriksist valmistatud valge polükarbonaadist paneeli.

See võimaldab valgust peegeldada, kontrollides nii pimestamist ja soojuse salvestamist.

Esimesest korrusest kuni viimase tasemeni on 4 erineva läbilaskvusega paneeli, mis annavad hoone tekstuurilise homogeensuse ja nüansseeritud efektiga ruumalatiheduse.

VÕITLUSVÕISTLUSTE OSALEMINE 2008
OODATUD LÕPETAMINE 2013

Klient: Istituto Postelegrafonici - IPOST

Asukoht: Rooma
Programm: IPOSTi peakorteri uus hoone
Staatus: rahvusvaheline ideekonkurss kahes etapis - esmaklassiline