Anonim

Vormige meile sõpradega, moodustades meid armastusega

Stockholm 2012: Rootsi disainerid loovad meile armastusega sel nädalal Stockholmi disaininädala raames Rootsi arhitektuurimuuseumis viis uut projekti.

Näitusel sisaldub uue kaubamärgi One Nordic Furniture Company Bento tool (vaata meie lugu siit) rippvalgustid Design House Stockholmile, Rootsi kaubamärgi Abstracta vaheseinad, lamp Rootsi firmale Ateljé Lyktan ja vaasid Hispaania ettevõttele Cosentino Silestone.

Stockholmi disaininädal jätkub 12. veebruarini. Vaadake kogu meie leviala siit.

Fotode autor on Jonas Lindström.

Siin on veel mõned üksikasjad teemal Form Us With Love:

Vormista meid koos sõpradega 2012

Juba kolmandat aastat järjest esitleb vorm meile armastusega Stockholmi disaininädalal näitusekontseptsiooni Vormista koos sõpradega. Sel aastal on Form Us With Love võtnud kokku arhitektuuri, vormi ja kujunduse keskuse, Rootsi Arhitektuurimuuseumi ning loonud ainulaadse näituse maalilisel Skeppsholmeni saarel Stockholmi kesklinnas.

Näitusega soovib vorm meid koos armastusega esile tõsta loomingulist koostööd oma uue töö taga.