Anonim

W Hotels - tuleviku disainerid disainis Miami / Basel

Disaini Miamis / Baselis on avalikustatud selle aasta W-hotellide tulevikuauhinna võitjate - Markus Kayseri, Philippe Malouini ja Tom Foulshami - projektid.

Kayser esitleb kontoritoru (üleval), mis jäljendab päevavalguses modulatsioone, muutes selle intensiivsust ja värvi, liikudes samal ajal päeva jooksul 360 kraadi.

Malouini seinale kinnitatavad lambid (üleval ja all) jäljendavad akende valgust, põrgates LED-valgust seina taga ja läbi aknaluugilaadsete liistude.

Foulsham (allpool) näitab keerukat struktuuri, mis on tasakaalustatud ühes punktis, nii et külastajad saavad seda fööni, fännide või lihtsalt oma hinge abil teisaldada.

Design Miami / Basel avati täna ja see kestab 17. juunini.

Vaadake kõiki meie lugusid Philippe Malouini kohta siin ja kõiki meie lugusid Markus Kayseri kohta siin.

Vaata eelmise aasta võitjate projekte »
Vaata võitjate projekte 2010. aastal »

Siin on veel mõni teave korraldajate poolt:

See on kolmas aasta, mil W Hotels teeb koostööd Design Miamiga / selle auhinna üleandmisel, mis annab tärkavatele disaineritele ülemaailmse platvormi oma tööde tutvustamiseks. Projektid debüteerivad Baselis ja reisivad seejärel W Hotelsi kogu maailmas.

Selle aasta teema "Sädemest lõpuni" julgustas disainereid looma oma loomingulist protsessi valgustavaid töid, näidates, kuidas inspiratsiooni säde areneb materjalide kujunduseks. Projektid hõlmavad interaktiivset elementi, julgustades külastajaid loovat impulssi kogema enda jaoks.

Markus Kayseri LIGHTzeit

Kayseri LIGHTzeit uurib, kuidas loomulik valgus muutub pidevalt liikumise, intensiivsuse ja värvi muutmise kaudu, samas kui enamik kunstlikke valgusallikaid on täiesti staatilised. LIGHTzeit on minimaalne valgusinstallatsioon, mis meenutab kontorites ja avalikes ruumides laialdaselt kasutatavaid pidevalt staatilisi torujaid tulesid. Kuid see tuli võtab kasutusele üleminekuaja valguse, liikudes pidevalt, kuid märkamatult 24-tunnise tsükliga 360 kraadi ümber telje nagu kellavärk. Kuigi valguse asukoht muutub, muutuvad valguse omadused kogu päeva jooksul värvustemperatuuril ja intensiivsusel, ühendades selle uuesti loomuliku rütmiga. Kasutaja saab interaktiivse lüliti abil määrata kellaaja ja kellaaja abstraktse maailmaruumi kujul.

Päevavalgus Philippe Malouin