Anonim

Paraolümpia kujundus: kettaheiteraam

Kettaheitja Derek Derenalagi võistleb kohandatud raami abil, mis on spetsiaalselt loodud vastama paraolümpia kergejõustiku rangetele reeglitele, mille kohaselt võib igasugust varustust kasutada nii kaua, kuni ta saab end 60 sekundi jooksul valmis seada ja võistlusvalmis olla.

"Derek soovis võistlemisel kasutada oma proteesijalgu, kuid ei teadnud, kuidas või kuhu neid oma varasema varustusega paigutada, " ütleb Roger Thorn, insener ja vabatahtlik heategevusrežiim Remap, mis teeb puuetega inimestele eritellimusel valmistatud seadmeid.

Pärast konsulteerimist Derenalagi ja tema treeneri keskusega nende treeningkeskuses töötas Thorn välja viskeraami, mis sobiks sportlase täpsete nõuetega.

Asendades raske terasest tabureti, mis piiras liikumist ja andis vähe mugavust, võimaldab uus raam Derenalagi teha kõrguse, istme sammu ja kingade asetust, et leida kõige mugavam ja tõhusam viskamisasend.