Anonim

R-arhitektuur lisab Marcel Breueri suusakuurorti Flaine peeglitega kaetud külastuskeskuse

Pariisi stuudio R-arhitektuur on Flaine'ile lisanud peegelseintega külastuskeskuse - Prantsuse suusakuurordi, mille modernistlik arhitekt Marcel Breuer valmis 1969. aastal (+ slaidiseanss).

Pavillon d'Accueil de Flaine on üks paljudest projektidest, mille R-arhitektuur on võtnud ette ikoonilises Flaine'i kuurordis, mis asub Prantsuse Alpide Haute Savoie piirkonnas.

Breueri arhitektuuri "betoonfassaadi ja rombikujundite" täiendamiseks kavandatud külastuskeskuses on viiepoolne plaan, peegelvooder ja süvistatav sissepääs.

Katmata puitpinnad ümbritsevad klaasfassaadi seina, mis moodustab peafassaadi. Need nurgelised pinnad pakuvad külastajatele hoonesse sisenedes pisut kaitset tuule ja lume eest.

Metallvooderdus kinnistab ülejäänud välisseinad. Kirde poolel on perforeeritud pinnaga kuurordi logo - lennul oleva linnu siluettpilt.

"Päevavalguses peegeldab paviljon ümbritsevat vaadet, mis väljendab valmisolekut end oma kohaga tugevalt integreerida, säilitades samal ajal oma tänapäevase iseloomu, " ütles R-arhitektuur oma avalduses.

"Öösel muundab paviljon ennast laternaks, majakas valgustab maht, " lisas meeskond.