Anonim
Image

RÄS stuudio lisab Barcelonas La Carmina korterisse paar valget kasti

Kaks valgete plaatidega kaetud kasti loovad sellesse Barcelona korterisse uued vannitoad, mida Hispaania arhitektid RÄS on kapitaalremondi teinud, et paljastada selle algsed omadused.

Image

RÄSi stuudio eemaldas pika ja õhukese La Carmina korteri sisekujunduse, paljastades kaks originaalset tellistest seina ja laetalad.

Üks seintest jookseb kogu korteri pikkuses ja sellel on kunagise ukseava kontuur.

Image

Meeskond paigaldas paar eraldi seisvaid kuubikuid, et paigutada vannituba, samuti luua vaheseinad erinevate alade vahel.

Algsetest omadustest eraldi märgistamiseks on kastid väliselt kaetud läikivate valgete plaatidega, samas kui interjöörid on vooderdatud eri tooni roheliste plaatidega.

"Projekt on kaks eraldi seisvat kasti, mis korraldavad ruumi ja sisaldavad niiskeid alasid, " ütlesid arhitektid. "Korteri skelett on lahti riietatud ja paljastatud, et saada võimsaks seadeks, mis võtab omaks uued tükid."

Pere vannituba sisaldav kast asub peamises elutoas. Avatud planeeringuga puhke- ja söögituba on ühel küljel, samal ajal kui köök on teisel pool väiksemas ruumis.

Siin piiratud ruumi maksimaalseks kasutamiseks lõikasid arhitektid kuubi välisküljele taande ja lõid ahju ja külmkapi sisse. Lisaruum ja kraanikauss asetatakse vastasseina puust leti juurde.