Anonim
Empaatiakomplekt kasutab liitreaalsust ja komme, et aidata kasutajatel autismi paremini mõista

Kuningliku kunstikolledži lõpetanud Heeju Kim see komplekt kasutab maiustusi, et taastada autismiga elamise keele sidumise kogemus. Kim lõi projekti raames kolm tööriista ja mobiilirakenduse, mis kannab pealkirja Autismi empaatia sild.

Image

Kuue ebamugavalt vormitud pulgakommi ja kommikomplekt takistab keele liikumist mitmel viisil. Need muudavad kasutajatel vestluse pidamise keeruliseks, andes teada, kuidas ebaselge hääldus mõjutab autistlikke inimesi.

Liitreaalsusega peakomplekt kantakse üle silmade ja ühendatakse nutitelefoniga, et muuta kasutaja ettekujutust nende ees olevast. See piirab nende perifeeria vaadet, annab neile kahekordse nägemise või varjab nende fookust musta värvi plaastriga.

Samal ajal simuleeritakse ülitundlikku kuulmist paari kõrvaklappidega, mis võimendavad läheduses asuvat heli.

Image

"Iga müra ja heli suurendatakse, moonutatakse ja segatakse nii, et tööriista kasutamise ajal on väga raske vestlust pidada, " selgitas disainer. "Autismiga inimesed ei suuda mõnikord taustamüra blokeerida."

Kimil on noorem vend, kellel on autism, mis ajendas teda uurima viise, kuidas olukorda paremini mõista.

Image

Ta kasutas sihipäraselt odavaid materjale, et muuta komplekti hõlpsamaks tootmine ja laiemale publikule jagamine - ning kujundas autismiga inimestele sobilikud vähese erutusega värvid.

"Teiste empaatia ja mõistmine tähendavad maailma autismi omavatele inimestele ja nende peredele, " sõnas naine. "Minut oma ajast võib tuua tähelepanuväärseid muutusi teiste inimeste elus."

Image