Anonim

MU Architecture Quebeci kodu vastab järsule ja kivisele topograafiale

See Kanada stuudio MU Arhitektuur maapiirkonna eluruum koosneb sirgjoonelistest mahtudest, mis astuvad üles mäenõlvale, kivist ja seederist plakeeritud fassaadidega.

Image

Estraadiresidents asub St-Adolphe d'Howardis, maaliliste Laurentianside külas - künklikul alal Montrealist põhja pool.

3600-ruutmeetrine (344-ruutmeetrine) puhkemaja asub nõlval, mis kaldub Lac de la Cabane'i ehk Kabiini järve poole.

Image

Projekteerimismeeskond püüdis luua "kütkestava arhitektuurilise sekkumise", mis rõhutas saidi järsku ja kivist topograafiat.

"Esimene eesmärk oli kujundada maja, mis oleks täielikus kooskõlas selle keskkonnaga, " ütles Montrealis ja Fort Lauderdale'is Floridas asuv stuudio MU Architecture.

Kallaku külge kinnitati rida astmelisi sirgjoonelisi ruume, kusjuures teatud osad ulatusid üle maastiku.

Järkjärguline paigutus andis aluse mitmele väliterrassile. "See juurutamine loob rikkaliku dialoogi arhitektuuri ja metsiku maastiku vahel, " teatas stuudio.

Eluruum on plakeeritud kivist ja puidust. Kõige kõrgem tasand on kaetud musta peitsiga seetriga, mille tulemuseks on tume mass, mis "jätab sissepääsu dramaatiliselt kahe silma vahele".

Kaevamise käigus leitud kivimeid kasutati saidi haljastuses.

Image

Elukohta sisenedes kohtavad külastajad klaasist, metallist ja puidust treppi. "Veergude puudumine konstruktsioonis paneb klaasist reelingud levitama, andes seega mulje suurest kergusest, " teatas ettevõte.

Meeskonna eesmärk oli muuta interjöör sõbralikuks ja intiimseks. "Minimalism ja tähelepanu detailidele annavad elukohale teatud puhtuse ja mugavuse, " lisas stuudio.

Image

Esimesel korrusel on avatud elutuba, söögituba ja köök. Veranda laiendab söögituba välistingimustes, suurtest akendest avaneb pühkiv vaade järvele ja ümbritsevale maastikule.

Seinad ja põrandad on kaetud naturaalse puiduga. Köögis olev must tuhakapp on mõeldud valgete seinte kontrasteerimiseks.

Image

Ühisesse ruumi paigaldati kahepoolne kamin, mis aitas luua maapinnal hubase atmosfääri. "See põhimaht moodustab projekti südame ja viib pere kokku, " sõnas meeskond.

Master-sviit paigutati ülemisse korrusse, madalaimas majas oli mänguala ja neli magamistuba. Viimistluste hulka kuuluvad glasuuritud mustad vannitoa plaadid ja tuha seinapaneelid.