Anonim
Image

Openbox Architects on Bangkoki maja tipus "marmorist skulptuuri monoliitne tükk"

Selle Tai Bangkokis asuva maja marmorist plaaditud mahust on nikerdatud kiilukujulised tükid, mille kujundas kohalik stuudio Openbox Architects.

Image

Openbox Architects valis hoone ülemise telliskivikonstruktsiooni katmiseks valge marmorist paneelid, et anda kindel maht. Samuti pakub see ilmastikukaitset, et vältida ülekuumenemist Bangkoki kuumadel suvekuudel.

Image

Asukohaks on marmorimaja, mille liigenduseks on rida avasid, sealhulgas esiosa suur taane. Aknad on tagaaeda suunatud nurga all olevate uimede taha.

Tagant ulatub maht kahe plokina - ühte tähistavad kaks ülekeeratavat seina, teisel aga kaldkatusega rõdu.

"Esialgne idee on võimaldada elanike käitumisel eluruum nikerdada marmorist skulptuuri monoliitseks tükkiks, " ütlesid arhitektid.

"Akende kallutamise kontseptsioon ümbruse avatuma nurga poole … aitab kaasa maja kujule."

Muud omadused hõlmavad kolme sisehoovi, mis on lõigatud plokki. Kõigist neist pääseb ülemise korruse magamistubadest, pakkudes elanikele vaateid "privaattaevadele".

Marmorist maht tõstetakse klaasist seinte kohale, mis avavad maja esimesel korrusel peamised elamispinnad aia taha, trepiastmetega väljapoole L-kujulise basseini juurde.

Image

Keskosas asuv siseõu tagab rohke päevavalguse sissetoomise. See on istutatud puu külge ja salongist pääseb suurte klaasitud uste kaudu.

Image

Elukoha sees on ülemised seinad vooderdatud marmorist paneelidega, alumised seinad aga tumedast fassaadist ja puitraamidega.

Image

Puidust trepikoja konsooli turvised seinast, lastes valgust voolata läbi vahede. Need viivad söögitoa kohale asetatud mezzanine esikusse, millel on heledate puitpaneelidega balustraadijooned.

Image

Aias mässib bassein krundi teises otsas asuva külalistemajaga. Sellel on klaasseinad nagu peamisel omadusel ja tohutu üleulatuv katus, mis katab dekoreeritud päevitusala.

Image