Anonim
StudioAC renoveerib Torontos kodu, et jäljendada omaniku endist New Yorgi korterit

Toronto firma Studio AC on muutnud krampliku kohaliku elukoha loodusliku kivi ja kahvatu puiduga valgustatud avaraks interjööriks.

Richview Residents kujundas Studio AC perele, kes kolib tagasi Torontosse pärast seda, kui ta on juba üle 10 aasta elanud New Yorgis. Perekond soovis korrata oma New Yorgi korteri avatud, modernset tunnet.

Projekt hõlmas 50-aastase maja täielikku siseremonti, muutes selle väikeste ruumide purustatud paigutuse funktsionaalseks koduks, kus on palju hoiuruume.

Image

"See projekt esitas ennast esmalt ümbermääratlemisel esseena selles mõttes, et olemasolev paigutus jäi sisuliselt passiivseks, " ütles Studio AC. "Kujundusülesanne oli see, kuidas avada ruumid üles ja nende vahel kunstiliselt koreograafiline liikumine."

Image

"See saavutati lineaarse korraldusliku elemendi kasutuselevõtuga" tugilüli "kujul, mis sisaldab hoiustamist, konstruktsiooni, mehaanikat, torustikku …. kurat isegi köögivalamu!" lisas firma.

Maja on laotatud nagu ristkülik "selgroo" ümber, mida tähistab lai tammepõrand, mis jookseb mööda kodu keskosa, ja seinad ja lagi üles köögisaare kohal.

Image

Sissepääsuna suunavad hoiukapid esikusse, mis viib otse kööki. Valged kapid ja metrooplaadid kaunistavad küpsetusala, mida tähistab lai saar, mis on kaetud silmapaistvalt veini marmoriga.

Köögist möödudes on klaasist pooleseinaga eraldatud uppunud elutuba. Selle ala langetamine lisab hubasust, võimaldades samal ajal ruumi söögitoa ja köögi jaoks avatuks jääda.

Ülemisel korrusel on kolm magamistuba ja kapten-magamistuba koos garderoobi ja avara vannitoaga. Vannitubades on kiviplaadid ja palju looduslikku valgust.

Image