Anonim
Image Pariisi abilinnapea liitub Dezeen x MINI Living paneeliga, et arutada Prantsusmaa pealinna tulevikku

Pariisi abilinnapea Jean-Louis Missika ühineb arhitektide Edouard Françoise, Chartier Dalixi ja Hamonic + Masson & Associés'iga, et arutada reedel Maisonis ja Objetis toimuval viimasel Dezeen x MINI Living vestlusel Prantsuse pealinna edasist arengut.

Pärast 42-aastase kõrghoone kõrghoone kaotamise keeldu - mis loodi pärast negatiivset reageeringut Tour Montparnasse'ile 1970. aastal - on kogu Pariisi linnapea Anne Hidalgo pakkumise "Ehita homne Pariis" raames välja pakutud hulgaliselt uuenduslikke uusi hooneid. ".

Missika ja François liituvad Chartier Dalixi Frédéric Chartieri ja Hamonic + Masson & Associés Jean-Christophe Massoniga, samuti Dezeeni peatoimetaja Marcus Fairs ja MINI Oke Hauseriga paneeldiskussioonil, kus uuritakse, kuidas need uued arengud reageerivad väljakutsetele. seisavad silmitsi linnaeluga tänapäeval ja mida need tähendavad Pariisi tuleviku jaoks.

Jutt toimub 8. septembril kell 12 Pariisi messil Maison & Objet 2017 konverentsiruumis.

Toimumiskoht: 7. saal, F vahekäik, Maison & Objet 2017, Parc des Expositions de Villepinte, Pariis
Kuupäev: reede, 8. september 2017
Aeg: 12:00

Edastame otseülekannet Dezeenis ja meie Facebooki lehel neile, kes ei saa seda teha Maison & Objetisse.

Selle postituse ülaosas kasutatud pilt on visuaalne kujutis kavandatud Ternes-Villiersist, La Ville'i mitmekihilisest arengust, mille on teinud Jacques Ferrier Architecture, Chartier Dalix ja SLA Paysagistes. Visuaalsus Splanni poolt.

Image