Anonim
Image

Yiduan Shanghai lõpetab Shanghais rahuliku peakorteri kohaliku rõivabrändi Hemu jaoks

Sisekujundusfirma Yiduan Shanghai on muutnud 1960. aastate Shanghais asuva hoone kohaliku rõivabrändi Hemu "zenitaoliseks" peakorteriks.

Shanghais Jiadingi rajoonis asuv 1960. aastate algne hoone ehitati Huilongtani pargi lisana - maaliline park, millel on 400 aastat ajalugu. Puidust, hallist tellistest ja samblakattega plaatidest valmistatud kahekorruselisel konstruktsioonil on mitu kaared, mis raami vaateid muudavad.

Image

Hoonel on tagumine ja eesmine hoov - rahulik sillutatud hoov kinnistu ees on ümbritsetud sajandivanuste puudega. Ruum müügisaali taga kahekordistub öösel välirajana muusika saatel toimuvatele etendustele.

1500-ruutmeetrise kinnistu sees on peakontori sisemuses karge, minimalistlik esteetika, mis sisaldab palju looduslikke materjale ja viimistlemata pindu vastavalt Hemu olemasolevatele jaekauplustele ja kaubamärgi imagole.

"Idamaistest elementidest ja humanismist lähtudes järgib üldine kujundus originaalsust, austab loodust, edastab Zeni rahulikkust ja kehastab traditsioonilist idamaist kultuuri, " ütles firma, mida juhib asutaja Xu Xujun.

"Kogu ruum näitab kaubamärgi ja looduse harmoonilist integratsiooni."

Image

Brändi väljapanekuruum ja vastuvõtulaud asuvad esimesel korrusel, tööruum ja vastuvõtuala asuvad esimesel korrusel.

Rõivad, tee, viiruk, kodutarbed ja raamatud ühendades soovis bränd luua ruumi, kus kliendid saaksid kogeda täielikku elustiili. Ruum võimaldab külastajatel mitte ainult rõivaid vaadata, vaid ka nautida kuuma jooki ja samal ajal raamatuid lugeda.

Image

"Lihtsus on ülim rafineerituse vorm, seetõttu kasutasime ruumi kujundamisel minimalistlikku lähenemist ja naturaalseid materjale, " rääkisid disainerid.

"Lootsime realiseerida rõivaste, inimeste ja looduse harmoonilist kooseksisteerimist ning julgustasime inimesi hoolimata elu ebaõnnestumistest hoidma lahket südant ja avastama ilu, " rääkisid disainerid.

Firma lisas hoone fassaadidele suured kaasaegsed aknad, et moodustada kontrast Hiina klassikalise arhitektuuriga.

Hoone tagaosas, kus asub rõivaste müügisalong, ümbritseb maast laeni akende seina tagaaed, pakkudes selget vaadet rajale.

Image

Hoone ees, sissepääsuala ääres, ümbritseb veelise veega tiiki see, mida ettevõte kirjeldab kui "hiina stiilis vaheseinu", mis on lõigatud suurte ümmarguste avadega.

Need seinad moodustavad sissepääsukoridori, mis ringutab külastajaid välisuksest ja tagab sujuva ülemineku välishaljastuselt sisearhitektuurile.

Fuajeesse astudes avaneb pikk töötlemata saematerjalist vastuvõtulaud, üleval aga ääristab betoonpalk kahte laest riputatud riideriba. Kompositsiooni eesmärk on "kummutada vastuvõtu traditsiooniline seade", ütlesid disainerid.

Ümmarguse ukseava kaudu on rõivaste väljapanekuruum täiesti heledam ruum, millest saavad kasu maast laeni ulatuvad aknad ja uksed, mis paistavad välja kogu tagaaeda.

Teisel korrusel on taaskasutatud puitpõrandad ühendatud kenade tsemendi lägaseintega, et luua rahulik, kuid samas karm ruum.

Kõnniteede ja väljapanekuruumide piiritlemiseks kasutatakse graniidist ja puitlaastplaadist põrandakatete kõrval valget kruusa ribasid. Funktsiooni eesmärk oli Yiduan Shanghai sisekujunduse kohaselt lisada ruumile "zeni atmosfääri".

Image

Madalate laudade ja istmepadjadega lõdvestunud istumisnurki võib samuti peakorteris leida nii väljapanekute kui kontorite jaoks.

"Ühesõnaga, Hemu peakorter on Yiduani teedrajav projekt Zeni vaimu, hiina klassikaliste elementide ja moodsa stiili ühendamiseks disainis, " lõpetas firma.

Image