Anonim
Image

Peak-a-Boo House by Post Architecture pakub kõrge salongi ja mängulisi aknaid

Aknakatted pakuvad pilku helevalgesse elutuppa, mis on peidetud selle Toronto maja hallide seinte taha, mida kohalik stuudio Post Architecture renoveeris ja laiendas.

Image

Arhitektuuri järgses Etobicoke'i eeslinnas asuva elukoha ümberkujundamine hõlmas esiküljele viilutatud mahu lisamist ja tagumise osa laiendamist, et hõlmata esimese korruse taset.

Kapitaalremondi tulemuseks oli kaks eraldiseisvat mahtu väljastpoolt. Mõlemad koosnevad hallist tellistest ja aluspuust plakeeritud ülaosast, et sulanduda ümbritsevate elukohtade stiili.

Firma nimetas selle Peak-a-Boo'ks pärast traditsioonilise välisilme varjatud "ootamatute" elementide ja elutoa terava kuju järgi.

"See projekt võlgneb oma nime siseruumide mängulisusele, ootamatu kõrgusele (tipule) sisenemisel ja ruumilistele suhetele, mis paljastavad pidevalt uusi vaatejooni, " ütles Post Arhitektuur projekti avalduses.

Maja renoveeriti ja laiendati paarile, kes soovis lisaruumi külalispere vastuvõtmiseks. Ümberehituse käigus suutis ettevõte luua esimesel korrusel kolm magamistuba ja vannituba ning avatud planeeringuga elutoa.

Image

Kaks magamistuba, sealhulgas kapten, asuvad esimese korruse tagaosas, akendest avaneb vaade tagaaiale.

Kolmas magamistuba ja vannituba asetsevad ees ja nendes on aknaluugid, millest on vaade allpool asuval korrusel asuvale elupinnale.

Image

"Need võimaldavad isegi vaadata mitte ainult allpool asuvat avatud kontseptsiooni elamispinda, vaid ka ümbritsevat tänavapilti ja tagaaeda, " ütles ettevõte. "Kui see avatuks jätta, tundub 700-ruutmeetrine (65-ruutmeetrine) ülemine tase palju suurem."

Heledad, valgeks värvitud seinad ja puitpõrand ulatuvad läbi kogu interjööri, et luua järjepidevus erinevate ruumide vahel. Funktsionaalses elutoas muudab see veelgi dramaatilisemaks terava otsaga laed ja ka talad on värvitud valgeks.

Image

Mitu musta detaili tagavad kahvatutele pindadele kontrasti, sealhulgas paljastatud tala, mis kulgeb mööda põrandaplaadi alust, ja pikk rippvalgusti, mis ripub katuselt.

Kolde värvus on samuti must, mis korvab ülal asuva valge kapitüki ja ulatub puidust trepi esimeseks sammuks.

Image

Eklektiline sisustus, sealhulgas dekoratiivne vaip, kohevad padjad, traattoolid ja ilmastikuga puust laud, tõstavad selle neutraalse paleti üles.

"Iga materjal ja element on valitud nii, et see mängiks üksteise tugevust tagasihoidlikel ja lihtsatel viisidel, " ütles ettevõte. "Nende koosmõju pakub terviklikult sooja ja mugava kodu, mis sobib elanike elustiiliga."

Image