Anonim
Image

Shubin Donaldson mähkib Santa Barbaras Skyline'i residentsi ümber puitkraane

Terasest, betoonist, puust ja klaasist valmistatud virnastatud mahud moodustavad selle perekodu Californias, mille arhitektuuribüroo Shubin Donaldson lõi tööstusdisainerile.

Image

Los Angeleses asuv ettevõte Shubin Donaldson lõpetas Skyline Residence'i disainilahenduse ja tema noore pere jaoks, kes elab Californias Californias rannalinnas Santa Barbaras.

Image

Arhitektid märgivad, et klient oli projekteerimisse tugevalt kaasatud.

"See uimastamise kodu on väga produktiivse ja rahuldava kliendi-arhitekti suhte tulemus, " ütles Shubin Donaldson projekti kirjelduses.

Sait esitas mitmesuguseid väljakutseid, kuna see on kaldus, kitsas ja veidral kujul. Tsooninõuded ja naabruskonna kontekst pakkusid täiendavaid piiranguid.

Image

Meeskond kavandas vastuseks saleda, kolmekorruselise hoone tagasilöökide ja konsoolidega. Konstruktsioonraam on valmistatud betoonist ja terasest, mille eesmärk on "maksimeerida konstruktsiooni formaalset reageerimisvõimet". Fassaadid koosnevad suurtest klaasist ja ipe puidust ekraanidest, mis aitavad vähendada päikesesoojuse kasvu.

"Olles üks vähestest piirkonna uusehituse kodudest, oli oluline, et esifassaad oleks kutsuv ja soe, " lisas stuudio.

Välismaterjalide palett kantakse siseruumides. Tubades põrandatel betoonpõrand, metallist sambad ja Douglase kuusevineerist laepaneelid. Enamikus piirkondades on kodu betoonseinad paljastatud.

Image

Shubin Donaldson asetas 2600-ruutmeetrise (242-ruutmeetrise) elukoha ülemisele korrusele helde elutoa ja köögi, nii et majaomanikud saaksid nautida vaateid Vaikse ookeani lõuna ja lääne poole.

Teise korruse hõivavad magamistoad ja terrassile avanev elutuba. Maapinnal, mis on kiilutud kaldus kohta, on den, pesuruum, garaaž ja panipaik.

Image

Erinevatele tasanditele pääseb betoonist ja terasest trepist.

"Majal on kesktrepp, mis lõikab läbi kodu, katuseaknaga, mis võimaldab päevavalgusel koju tungida ja seda seestpoolt valgustada, " kirjeldas stuudio.

Kahel ülemisel astmel on küllaldaselt väliruumi. Ookeanituuled aitavad jahutada kodu ja päevavalgus täidab suure osa sisemusest.

"Healoomuline kliima soodustab sise-välistingimustes elamist ja kodu suubub strateegiliselt paigutatud siseõuedele, " lisas meeskond. "Selle väikese saidi iga ruutjalga kasutatakse eluruumina, nii siseruumides kui ka väljas."

Image