Anonim
Image

Punane puidust kardin ümbritseb Sandellsandbergi looduskaitseala sissepääsu paviljoni

Rootsis Blekinges asuva Eriksbergi hotelli ja looduskaitseala sissepääsupaviljoni ümber on punaste puitpaneelide kardin, mille on kujundanud Sandellsandberg.

Looduskaitseala sissepääsuala kvaliteedi ja navigeeritavuse parandamiseks mõeldud helepunase hoone, mille nimi on Outdoor Eriksberg, projekteeris Rootsi stuudio Sandellsandberg.

Sellel on "tekstiililme", ​​mis on mõeldud looduskaitseala paljastamiseks avaneva teatrikardina esile kutsumiseks, ning see on esimene ehitiste seeriast, mille ateljee kavandab pargi jaoks.

"Varem polnud looduskaitsealale selget sissepääsu, mis pani külastajad vahel segaduses väravate poole pöörama, " selgitas arhitektuuristuudio.

"Seetõttu olid suurimad väljakutsed saidi identiteedi tugevdamine ja eeldatavate külastajate jaoks tervitatav esmamulje reservaadist. Visioon oli varustada looduskaitseala moodsate hoonetega, kuid üldise kujundusega, mis meenutab Blekinge traditsioonilist arhitektuuri."

Image

Välis Eriksbergi mõõdud on 600 ruutmeetrit ja sellel on hiiglaslik kajut, mille Sandellsandberg modelleeris aitidele ja traditsioonilistele pikamajadele - pika ja kitsa puiduga eluruum, kus on üks tuba.

Sellel on puitkonstruktsioon, mis on ehitatud traditsiooniliste Blekinge ehitustehnikate kohaselt, ning see on komplekteeritud suurte akende ja asümmeetrilise rookatusega.

Erkpunased puitpaneelid ulatuvad rookatusest allapoole, ulatudes selle servade ümber, pakkudes pilke hoone sees olevatest klaasist seintest.

Samuti libisevad nad hoone mõlemas otsas ülespoole, et pääseda kahele interjööri külgnevale sisehoovile.

Hoovid viivad külastajaid seestpoolt läbi hiiglaslike klaasuste, kus neid tervitab kohvik, pood ning ülalpool asuvas vahepealses korruses asuvate avalike ürituste ja loengute jaoks mõeldud näitusepind.